Jee, mä sain Mimosalta tälläisen haasteen. Haasteessa täytyy siis kertoa 10 asiaa itsestä ja kuvata arjen luksusta. Jee mä sain haasteen!

10 asiaa minusta, joita ette (ehkä) tienneet: 

1. Mä olen aina ollut kaveripiirissäni se, jonka on uskottu tekevän viimeisenä lapsen. Muistan, kun joskus mietittiin missä järjestyksessä tyypit saa lapsia. Minut unohdettiin koko listalta, koska kukaan ei varmaan edes osannut ajatella mulle lasta. Ja kappas – mä olinkin eka, hah!

2. Oon aika monesti toista mieltä asioista kuin muut. Mä alan väittelemään turhistakin asioista ja sanon aika helposti olevani eri mieltä. Haluaisin aina kunnollisia perusteluja ja saatan vääntää turhistakin asioista naurettavan pitkään. Tiedän kyllä, että se on raivostuttavaa, mutta mua vaan ärsyttää suunnattomasti jos joku puhuu mun mielestä palturia. Enkä kestä yhtään, jos huomaan ympärilläni vääryyttä. Se on korjattava!

3. Unelmoin siitä, että saisin kaivautua koko päiväksi pehmeän peiton alle lukemaan kirjaa. Jotenkin lukeminen on ihan liian vaikeaa nyt, kun Aino on pieni. Jos Aino on hereillä, niin ei siihen kirjaan vaan voi keskittyä ilman keskeytystä. Jos Aino taas nukkuu, niin mä vaan ootan, että milloin se herää ja ääh en mä ehdi lukea. Viimeisimmässä kirjassa meni puoli vuotta, mutta sainpas vihdoin luettua sen loppuun!

4. Mulla on ollut lapsena kokonainen liuta mielikuvitusystäviä. Muistan jokaisen nimen ja tarinankin vielä, ihan kuin olisin oikeasti tuntenut ne tyypit. Nykyäänkin joskus mietin, että mitäköhän niille voisi tällä hetkellä kuulua.

5. Ärsyynnyn joskus todella pienistä asiosta. Kun joku mässyttää syödessään tai vaikka heiluttaa vieressä jalkaa, kun mä yritän keskittyä.

6. Oon nautiskelija. Oon suunnattoman onnellinen puhtaista lakanoista, mahtavasta musiikista, hyvästä ruuasta tai vaikka siitä, että joku hipsuttaa mun selkää.

7. En osaa valehdella yhtään. En muista varmaan yhtäkään valhetta, josta en olisi jäänyt kiinni. Mulla tulee niin kamalat omantunnon tuskat, että en vaan voi valehdella.

8. Oon tosi huono sanomaan ei. Vaikka en haluaisi tai jaksaisi tehdä jotain, en viitsi sanoa ei, ettei toiselle tule paha mieli.

9. Oon aika kova säälimään ihmisiä. Esimerkiksi jos jollakin on jäänyt paperi jalkaan kiinni tai joku vastaa väärin tietokisassa ja joutuu naurunalaiseksi, niin mua alkaa säälittää ihan kamalasti. Iskä sanoi aina, että sääli on sairautta. Oon kyllä yrittänyt päästä tästä eroon, mutta aika huonolla menestyksellä. ”Raukka” on mun joka päiväinen sana.

10. Oon sarkastinen ja joskus mut otetaan ehkä liian vakavasti. Jos epäilee olenko tosissaan, niin luultavasti en ole.

Ja minulle arjessa luksusta on:

180 cm leveä sänky, jossa mahtuu nukkumaan vaikka poikittain. Lisäksi pehmeät tyynyt ja täkit on luksusta!

Viimeisimmästä postauksesta tuli ehkä ilmi, että riippukeinu on minun mielestä aika jeees.

Hyvä ruoka. Tässä kuvassa pari päivää sitten tehty mozzarellasalaatti, jota syötiin valkosipulipatongin ja tortellinien kanssa.

Koska en tykkää viineistä, juon joskus kokista viinilasista. Pitäähän hienot viinilasit saada edes joskus käyttöön! Heti tuntuu ihan melkein aikuiselta.

Lisäksi luksusta on loppumaton lämmin vesi, keskusta vain kävelymatkan päässä, Spotify-premium ja hetki ihan yksin.

Ja mä haastan Puutalobabyn Kristaliinan. 🙂